Malaga is een leuke, bruisende en charmante stad, met een gezellig, historisch centrum.
Op deze site kun je zien hoe wij in drie dagen deze stad hebben beleefd.

Reis en aankomst

Maandag 17 okt. 2016

Met een toestel van vliegtuigmaatschappij Transavia vliegen we probleemloos naar Malaga. Rond twee uur landt de Boeing en een uur later staan we al voor de deur van het hotel. Sneller kan bijna niet. De rit van de luchthaven naar hotel MS Maestranza werd verzorgd door Holiday Taxis. We zaten in een luxe Mercedes die niet alleen prachtig bekleed was, maar ook blauwe verlichting had onder de stoelen. Flesjes water stonden klaar bij de brede achterbank. Het navigatiescherm was zo groot dat het zowat de gehele dashboard in beslag nam. Enfin… binnen no-time waren we dus op de plaats van bestemming.
    
     De receptionist van het hotel kan onze boeking niet in de computer vinden. Dat is vreemd, want we hebben uiteraard wel degelijk gereserveerd. Herman geeft onze boekingspapieren, die dienst doen als voucher, aan de man. Na enige tijd is het oké en krijgen we kamer 405 op de 4e verdieping met uitzicht op de stierenvechtersarena.

Het is een luxe kamer, lekker groot, met een balkonnetje dat uitkijkt richting de haven, ook zien we het Alcazaba liggen. Dat is een fort dat we zeker van dichtbij gaan bekijken.


Meer over dit hotel kun je hier lezen.


Aan de andere kant van de kamer is een raam met zicht op een pand in aanbouw. Werklieden gluren regelmatig naar de hotelkamers dus houden we de gordijnen zoveel mogelijk gesloten.
Snel trekken we luchtiger kleding aan en gaan de toerist uithangen.